Gama CANDY BARS

Dintre modalitatile de exprimare a recunostintei fata de invitatii participanti la un eveniment special, alegerea unui Candy Bar se afla in topul preferintelor.

Acesta se alege in functie de locatie, tematica, décoratiuni si numar de persoane.

Punem accentul pe calitate, iar produsele noastre sunt prajituri artizanale, tip home-made, ceea ce inseamna ca se pregatesc special pentru fiecare eveniment, in parte.

Folosim doar ingrediente naturale, fara conservanti sau alti aditivi, din comert.

Toate candy bar-urile noastre includ amenajarea meselor speciale, montarea si demontarea acestora, decor, suporturi, bomboniere si vase speciale, elegante; etichete si toppers, personalizate la cerere.

Gama CANDY BARS

Filtre active

Candy Bar NUNTA - Degustare
  • La reducere!

Candy Bar NUNTA - Degustare

Alege una dintre ofertele noastre dulci, personalizate dupa propriile voastre preferinte! Degustarea include o selectie de produse, care se regasesc in toate ofertele noastre si pot fi adaptate conform dorintelor.

59,00 lei Pret
Candy Bar BOTEZ - Degustare
  • La reducere!

Candy Bar BOTEZ - Degustare

Alege un Candy bar dedicat evenimentului vostru special! Degustarea include o selectie de produse dulci, care se regasesc in toate ofertele noastre si pot fi usor adaptate propriilor voastre dorinte.

59,00 lei Pret
Corporate CANDY BAR -...
  • La reducere!

Corporate CANDY BAR - Degustare

Surprinde-ti echipa cu un Candy Bar delicios si indulceste petrecerea de la birou cu una dintre ofertele noastre speciale! Comanda o degustare si hai sa planuim impreuna cea mai aromata surpriza pentru angajatii sau partenerii companiei tale!

119,00 lei Pret