Pentru mine „dulcele” este și a fost întotdeauna un mod de viață. Înseamnă momente frumoase împărtășite cu cei dragi, zâmbete și clipe prețioase. Înseamnă să privești partea mai dulce a vieții și chiar și atunci când Ea îți dă lămâi, tu să faci o prajitură cu ele. Lally’s Candy Bar a pornit de la dorința de a aduce zîmbete pe chipurile oamenilor, chiar și pentru câteva momente. Principiu transmis cu sîrguință de către bunica mea, încă de mică, de când prăjituream împreună în bucătărie și apoi mă trimitea să împart și vecinilor, din cele făcute.

Ideea acestui site și a noilor produse, la care am lucrat cu tot sufletul în ultimii ani, a venit din dorința de a aduce puțin dulce în viețile oamenilor, nu doar printr-un desert special sau în cadrul unui eveniment, ci printr-o varietate mult mai largă de servicii și produse, care să ne reamintească în fiecare zi să privim și partea „dulce” a vieții.

          Laura Potra – Founder & CEO, Lally 

Orientarea catre client reprezinta unul dintre principiile noastre fundamentale de baza. Am pregatit astfel, acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferam și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi (www.lally.ro) în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web, pagina de Facebook sau orice alte canale de comunicare puse la dispozitie, de catre noi. Vă rugăm să consultați documentul în pagina Termeni și Condiții. 

Cine suntem

Site-ul www.lally.ro  este proprietate a S.C LALLY EVENTS & SHOP S.R.L, cu sediul social în Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr 106, sector 5, înscrisă în Registrul Comerțului cu nr J40/14370/2020. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în pagina Termeni și condiții. 

Accesul în vederea efectuarii unei Comenzii îi este permis oricărui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate, Lally Events & Shop (www.lally.ro)  își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului/Cumparatorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitatile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Lally Events & Shop  (www.lally.ro). In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii lally.ro (office@lally.ro), pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate. 

De asemenea, ne dorim întotdeauna să oferim cele mai înalte standarde de calitate prin bunurile și serviciile noastre, astfel că pentru îmbunătățirea ofertei de Bunuri și Servicii și a experienței de cumparare, putem folosi datele dvs. și pentru efectuarea de cercetări de piață și sondaje de opinie. Informațiile obținute în urma acestor cercetări de piață și a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate în scopuri publicitare, ci doar în cele menționate mai sus. Răspunsurile dvs. la cercetările de piață și sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs., nici transmise către terți și nici nu vor fi publicate.

Conținutul site-ului www.lally.ro, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a Lally Events & Shop (www.lally.ro), acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Clientului/Cumpărătorului/Vizitatorului pe platforma NU îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de www.lally.ro, inclusiv includerea oricărui Conținut în afara Site-ului, îndepartarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al site-ului asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al Lally Events & Shop. Pentru orice informații suplimentare referitoare la acestea, va rugam să ne scrieți la adresa: office@lally.ro